Houtrotherstel van uw pand in Tiel

Door het niet tijdig onderhouden van uw schilderwerk wordt de kans op houtrot vergroot, dit in combinatie met bijvoorbeeld een lekkage kan zorgen voor hoge onvoorziene kosten. Houtrotherstel maskeert niet de gevolgen, maar zorgt voor een permanente oplossing van het houtrot.

Om houtrotherstel uit te voeren, zijn vakkundige schilders nodig. Ons team van specialisten houdt met alle factoren rekening bij de houtrotreparaties en deelvervangingen. Zo weet u zeker dat het herstel op professionele wijze wordt uitgevoerd.

Wilt u houtrot laten herstellen in uw pand? Neem contact met ons op.

Onderhoudscontract

Wilt u het schilderwerk van uw huis optimaal beschermen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Het contract omvat een aanvangsbeurt in het eerste jaar, gevolgd door een controlebeurt na een overeengekomen periode. Daarmee blijft uw woning in topconditie. Bovendien verkleint u het risico van plotselinge dure ingrepen. De staat van schilderwerk en ondergrond wordt immers periodiek beoordeeld als beste garantie voor tijdig ingrijpen.

Overweegt u een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Na inspectie doen wij u een voorstel voor een onderhoudsplan met kostenopgave. U kunt altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. Ook als uw huis door een ander bedrijf is geschilderd.

AF-erkend

We zijn AF-erkend

Met onze AF-erkenning bent u verzekerd van echt vakmanschap. Schildersbedrijf Dolron werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit biedt u de volgende voordelen: glasheldere offertes, vaste garantietermijnen, controles en vooral betrouwbaarheid. Meer informatie.