Kleuradvies voor uw pand

Wie wel eens een verfwinkel binnenstapt duizelt het al gauw van de vele soorten, merken en eigenschappen van verf. Wat is de beste keuze? Wat het sterkste? En welke kleur en type verf geeft het beste en mooiste effect op welke ondergrond?

Wij helpen met deze vragen graag met een persoonlijk kleuradvies voor uw woning of bedrijfspand. Met het deskundige advies van onze erkende schilders ondersteunen wij u graag in het maken van de juiste kleurkeuze. En samen komen we tot een heldere prijsopgave.

Geïnteresseerd in een kleuradvies op maat? Neem contact met ons op.

Onderhoudscontract

Wilt u het schilderwerk van uw huis optimaal beschermen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Het contract omvat een aanvangsbeurt in het eerste jaar, gevolgd door een controlebeurt na een overeengekomen periode. Daarmee blijft uw woning in topconditie. Bovendien verkleint u het risico van plotselinge dure ingrepen. De staat van schilderwerk en ondergrond wordt immers periodiek beoordeeld als beste garantie voor tijdig ingrijpen.

Overweegt u een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Na inspectie doen wij u een voorstel voor een onderhoudsplan met kostenopgave. U kunt altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. Ook als uw huis door een ander bedrijf is geschilderd.

AF-erkend

We zijn AF-erkend

Met onze AF-erkenning bent u verzekerd van echt vakmanschap. Schildersbedrijf Dolron werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit biedt u de volgende voordelen: glasheldere offertes, vaste garantietermijnen, controles en vooral betrouwbaarheid. Meer informatie.