Particulier schilderwerk voor uw woning

Is uw woning toe aan een onderhoudsbeurt? Ons team van professionele schilders helpt u graag bij alle schilderwerkzaamheden. Wij adviseren u dan ook waar nodig en met onze erkende schilders zorgen we ervoor dat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Wij zorgen voor schilderwerk waar u nog jarenlang plezier van gaat hebben. U kunt bij ons terecht voor de volgende schilderwerkzaamheden:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Behangen
  • Kleuradvies
  • Houtrotherstel

Geïnteresseerd in particulier schilderwerk? Neem contact met ons op.

Onderhoudscontract

Wilt u het schilderwerk van uw huis optimaal beschermen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Het contract omvat een aanvangsbeurt in het eerste jaar, gevolgd door een controlebeurt na een overeengekomen periode. Daarmee blijft uw woning in topconditie. Bovendien verkleint u het risico van plotselinge dure ingrepen. De staat van schilderwerk en ondergrond wordt immers periodiek beoordeeld als beste garantie voor tijdig ingrijpen.

Overweegt u een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Na inspectie doen wij u een voorstel voor een onderhoudsplan met kostenopgave. U kunt altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. Ook als uw huis door een ander bedrijf is geschilderd.

AF-erkend

We zijn AF-erkend

Met onze AF-erkenning bent u verzekerd van echt vakmanschap. Schildersbedrijf Dolron werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit biedt u de volgende voordelen: glasheldere offertes, vaste garantietermijnen, controles en vooral betrouwbaarheid. Meer informatie.