Schilderwerk via Schildersbedrijf Dolron

Of het nou gaat om een woning of bedrijfspand: wij leveren het beste werk binnen en buiten. Ons team van opgeleide schilders komt al jarenlang met wederzijds plezier bij klanten over de vloer. Vertrouwde gezichten, betrokkenheid, een hecht team, ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat u en uw pand in goede handen is.

Binnenschilderwerk

Wij voorzien woningen en bedrijfspanden van allerlei schilderwerk: het behandelen van wanden, plafonds, vloeren, deuren, kozijnen, ramen, plinten en aftimmeringen is onze dagelijkse ambacht. Ook het aanbrengen van verschillende soorten behang behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over binnenschilderwerk?

Buitenschilderwerk

Verouderd schilderwerk, een ondergrond die opspeelt, achterstallig onderhoud, wat gaat dat wel niet kosten? Natuurlijk wilt u de waarde van uw huis in stand houden. Hoog tijd dus om een vakman in te schakelen! Wij inspecteren, adviseren en calculeren. Soms kan worden volstaan met een stappenplan waardoor u de kosten kunt uitsmeren. Direct en doeltreffend ingrijpen kan echter ook nodig zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Meer informatie over buitenschilderwerk?

Beglazing

In samenwerking met onze vaste glaszetter kunnen wij u voorzien van volledig nieuwe beglazing en adviseren u waar nodig.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over beglazing.

Onderhoudscontract

Wilt u het schilderwerk van uw huis optimaal beschermen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Het contract omvat een aanvangsbeurt in het eerste jaar, gevolgd door een controlebeurt na een overeengekomen periode. Daarmee blijft uw woning in topconditie. Bovendien verkleint u het risico van plotselinge dure ingrepen. De staat van schilderwerk en ondergrond wordt immers periodiek beoordeeld als beste garantie voor tijdig ingrijpen.

Overweegt u een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Na inspectie doen wij u een voorstel voor een onderhoudsplan met kostenopgave. U kunt altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. Ook als uw huis door een ander bedrijf is geschilderd.

AF-erkend

We zijn AF-erkend

Met onze AF-erkenning bent u verzekerd van echt vakmanschap. Schildersbedrijf Dolron werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit biedt u de volgende voordelen: glasheldere offertes, vaste garantietermijnen, controles en vooral betrouwbaarheid. Meer informatie.