Schilderwerk voor de VvE

Verenigingen van Eigenaren weten dat schilderwerk veelal de grootste onderhoudspost in hun begroting vormt. Die kosten bestuurbaar en beheersbaar houden vereist samenwerking met een ervaren en vertrouwde partner. Wij inventariseren, analyseren, plannen en begroten het schilderwerk en leggen die naast uw doelstellingen. Op grond daarvan komen wij tot een advies voor het onderhoud van uw schilderwerk op basis van een meerjarenplanning. Na akkoord zorgen wij voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht. In samenwerking met de verffabrikant kunnen wij u tevens van een garantierapport voorzien.

Schildersbedrijf Dolron heeft veel ervaring in het samenwerken met en uitvoeren van schilderwerk voor Verenigingen van Eigenaren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Op verzoek kunnen wij u bovendien een aantal referentieprojecten tonen.

Onderhoudscontract

Wilt u het schilderwerk van uw huis optimaal beschermen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Het contract omvat een aanvangsbeurt in het eerste jaar, gevolgd door een controlebeurt na een overeengekomen periode. Daarmee blijft uw woning in topconditie. Bovendien verkleint u het risico van plotselinge dure ingrepen. De staat van schilderwerk en ondergrond wordt immers periodiek beoordeeld als beste garantie voor tijdig ingrijpen.

Overweegt u een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Na inspectie doen wij u een voorstel voor een onderhoudsplan met kostenopgave. U kunt altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. Ook als uw huis door een ander bedrijf is geschilderd.

AF-erkend

We zijn AF-erkend

Met onze AF-erkenning bent u verzekerd van echt vakmanschap. Schildersbedrijf Dolron werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit biedt u de volgende voordelen: glasheldere offertes, vaste garantietermijnen, controles en vooral betrouwbaarheid. Meer informatie.