Kozijnen schilderen voor uw pand

Kozijnen schilderen is een secure klus waarbij er nauwkeurig moet worden afgelakt, geschuurd, hersteld en geverfd. De kozijnen moeten tegen weer en wind bestendig zijn, en deze klus kunt u daarom het beste door professionals laten uitvoeren.

Onze erkende schilders staan graag voor u klaar. Houten of kunststof kozijnen en binnen- of buitenschilderwerk: Schildersbedrijf Dolron zorgt ervoor dat uw kozijnen vakkundig opgeknapt worden waardoor u er zelf minder onderhoud aan heeft.

Ge?nteresseerd in het laten schilderen van kozijnen? Neem contact met ons op.

Onderhoudscontract

Wilt u het schilderwerk van uw huis optimaal beschermen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Het contract omvat een aanvangsbeurt in het eerste jaar, gevolgd door een controlebeurt na een overeengekomen periode. Daarmee blijft uw woning in topconditie. Bovendien verkleint u het risico van plotselinge dure ingrepen. De staat van schilderwerk en ondergrond wordt immers periodiek beoordeeld als beste garantie voor tijdig ingrijpen.

Overweegt u een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Na inspectie doen wij u een voorstel voor een onderhoudsplan met kostenopgave. U kunt altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. Ook als uw huis door een ander bedrijf is geschilderd.

AF-erkend

We zijn AF-erkend

Met onze AF-erkenning bent u verzekerd van echt vakmanschap. Schildersbedrijf Dolron werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit biedt u de volgende voordelen: glasheldere offertes, vaste garantietermijnen, controles en vooral betrouwbaarheid. Meer informatie.